Home > Recepten >  

Cado-Cado met witte rijst

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Main Course
Keuken Mediterranean
Porties 1 persoon
calorieën 500 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 ons Sperziebonen
  • 1 Ei
  • 0.5 Komkommer
  • 1 handje Kroepoek
  • 1 klein bakje Satésaus
  • 2 ons Witte rijst

Notities

Kook de spercibonen 10 min.

Leg ze op de bodem van een schaal.

Kook ze taugé 2 min en doe die op de spercibonen.

Snij de komkommer (met schil) in plakjes en leg boven op de taugé
Daarop leg je de plakjes hard gekookte ei, daarboven op kruimel je 1 plak kroepoek.

En daar boven op de saté saus.

Zo doe ik het meestal als we met 3-4 personen zijn.
Voor 1 persoon kan je het zo doen als op de foto.
Dit is smullen geblazen, wil je weinig calorieën doe dan weinig saté saus.
Eet smakelijk.

Ingrediënten bestellen

-33%
Recept
Prijs per eenheid:
 1,00
Prijs per eenheid:
 0,56
Prijs per eenheid:
 0,98
Prijs per eenheid:
 1,35