Recepten
Home > Recepten >
![](https://buffingnextdoor.nl/wp-content/uploads/2021/11/Cado-Cado-2-e1638021644442-300x300.jpeg)
Cado-Cado met witte rijst
Ingrediënten
- 1 ons Sperziebonen
- 1 Ei
- 0.5 Komkommer
- 1 handje Kroepoek
- 1 klein bakje Satésaus
- 2 ons Witte rijst
Notities
Kook de spercibonen 10 min.
Leg ze op de bodem van een schaal.
Kook ze taugé 2 min en doe die op de spercibonen.
Snij de komkommer (met schil) in plakjes en leg boven op de taugé
Daarop leg je de plakjes hard gekookte ei, daarboven op kruimel je 1 plak kroepoek.
En daar boven op de saté saus.
Zo doe ik het meestal als we met 3-4 personen zijn. Voor 1 persoon kan je het zo doen als op de foto. Dit is smullen geblazen, wil je weinig calorieën doe dan weinig saté saus. Eet smakelijk.
Leg ze op de bodem van een schaal.
Kook ze taugé 2 min en doe die op de spercibonen.
Snij de komkommer (met schil) in plakjes en leg boven op de taugé
Daarop leg je de plakjes hard gekookte ei, daarboven op kruimel je 1 plak kroepoek.
En daar boven op de saté saus.
Zo doe ik het meestal als we met 3-4 personen zijn. Voor 1 persoon kan je het zo doen als op de foto. Dit is smullen geblazen, wil je weinig calorieën doe dan weinig saté saus. Eet smakelijk.