Buffing Next Door is onderdeel van Buffing Vitaminevervoer

Buffing Vitaminevervoer levert al ruim 40 jaar dagelijks de beste groente en fruit aan de horeca en bedrijven. En nu komen wij ook bij jou aan huis! Regelmatig kregen wij de vraag naar het bezorgen van de beste groente en fruit aan huis. Door die grote vraag, ben ik, Ada Buffing, Buffing Next Door gestart en lever ik inmiddels wekelijks met veel plezier bij meerdere klanten aan huis.

Bij Buffing NextDoor krijgt je:

  • De beste kwaliteit bij jou thuis
  • Keuze uit diverse mooie producten
  • De keuze om jouw eigen krat samen te stellen
  • Gratis bezorging aan huis

Buffing Next Door levert de beste groente en fruit gemakkelijk en snel bij jou thuis. Je hoeft niet meer eindeloos op zoek naar kwalitatieve verse producten. In de webshop vind je een ruim aanbod aan groente, fruit, kruiden, aardappelen en sla. Deze worden 6 dagen per week bezorgd in onder andere Amsterdam, Amstelveen, Vinkeveen, Uithoorn, Hoofddorp en Aalsmeer.

Buffing Next Door: jouw leverancier van groente en fruit

In de webshop vind je het assortiment met kwalitatieve groente, fruit, kruiden, sla en aardappelen. Zo kun je gemakkelijk en snel verse groente en fruit bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om je te laten verrassen met een samengesteld fruitpakket. Alle combinaties zijn mogelijk en het lijkt mij erg leuk om voor je aan de slag te gaan! Om je te helpen om kwalitatieve producten te vinden en gezonde maaltijden samen te stellen, vind je op de website ook een overzicht met recepten. Deze kun je gebruiken ter inspiratie en de verse ingrediënten kun je met één knop toevoegen aan jouw winkelmandje.

Upload Image...

Stel zelf jouw groente- en fruitpakket samen

Buffing Next Door levert jouw favoriete vers artikelen bij jou thuis in Amsterdam en omstreken. De werkwijze is als volgt:
• Kies jouw favoriete groente, fruit, kruiden, aardappelen en sla in de webshop in de gewenste hoeveelheden
• Staat er een product niet bij? Neem dan gerust contact met mij op, de kans is groot dat ik dit alsnog kan leveren.
• De bestelling wordt bij besteding vanaf €20,- gratis bij jou thuisbezorgd in het bezorggebied.
• Betaling vindt plaats tijdens de bezorging, door middel van een tikkie

Bestel je groente of fruit voor iemand anders, of wil je bijvoorbeeld een fruitmand laten bezorgen? Dan kun je in de check-out kiezen voor verzending naar een ander adres. Dan zorg ik ervoor dat deze verrassing bij de ontvanger wordt afgeleverd. In dat geval zal ik contact opzoeken om de betaling te voldoen.

Verse recepten en verse kruiden online bestellen

Het lijkt me leuk om voor je aan de slag te gaan. Alles in de webshop is te combineren, zowel de ingrediënten voor een gezond recept, als alle losse vers artikelen. Combineer een gezond weekmenu met een zelf samengestelde fruitmand, dan heb je heerlijke verse en gezonde boodschappen in huis. Jouw verse en gezonde boodschappen worden 6 dagen per week thuisbezorgd in onder andere: 
• Amsterdam
• Amstelveen
• Vinkeveen
• Uithoorn
• Hoofddorp
• Aalsmeer
Naast het leveren van verse en kwalitatieve producten, lever ik je ook graag gezonde inspiratie voor verse maaltijden. Bekijk het recepten overzicht en bestel gemakkelijk en snel complete verse recepten, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de boodschappen. Buffing Next Door is jouw kwaliteit groentewinkel in de buurt, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft!

Bestellen?

Prijs per eenheid:
 2,75
Prijs per eenheid:
 0,28
Prijs per eenheid:
 25,00
-33%
Recept
Prijs per eenheid:
 1,00
Prijs per eenheid:
 1,10
Prijs per eenheid:
 2,65
Prijs per eenheid:
 2,60
Prijs per eenheid:
 5,40

 

Bekijk het gehele assortiment

Vragen?

Tel: 0630393906
Mail: info@buffingnextdoor.nl