Cado Cado met witte rijst

Recept lezen

Salade Nicoise

Recept lezen

Bestellen?

Prijs per eenheid:
 2,75
Prijs per eenheid:
 0,28
Prijs per eenheid:
 25,00
-33%
Recept
Prijs per eenheid:
 1,00
Prijs per eenheid:
 1,10
Prijs per eenheid:
 2,65
Prijs per eenheid:
 2,60
Prijs per eenheid:
 5,40

 

Bekijk het gehele assortiment

Recepten thuisbezorgd in de buurt

Verschillende gezonde recepten thuisbezorgd krijgen zodat je deze zelf snel klaar kunt maken? Dat kan, met de recepten service van Buffing Next Door. Met veel plezier stellen wij gezonde en gevarieerde recepten samen, waarvan je de de ingrediënten online kunt bestellen in de webshop. De bestellingen worden bij besteding vanaf €20,- gratis thuis bezorgd in Amstelveen, Vinkeveen, Abcoude, Hoofddorp en omstreken. Als onderdeel van Buffing vitaminevervoer met 40 jaar ervaring als horecaleverancier weten wij wat kwalitatieve producten zijn en helpen we je graag om deze gemakkelijk en snel in huis te hebben. Daarom leveren wij met veel plezier 6 dagen per week groente en fruit aan huis waarmee je gezonde maaltijden kunt bereiden.

Maaltijden online bestellen in de buurt van Amstelveen

Ben je de inspiratie voor een gezonde maaltijd helemaal kwijt? Wil je wel gezond eten, maar spookt de vraag ‘Hoe kan ik een maaltijd online bestellen?’ door je hoofd? Dan helpen we je graag! Je vindt op onze website recepten met een uitleg en de benodigde ingrediënten. Deze ingrediënten kun je dan eenvoudig bestellen in de webshop, zodat je met het recept aan de slag kunt gaan. Uiteraard kun je de ingrediënten voor de maaltijd combineren met groente en fruit, of een online fruitmand bestellen. Op onze recepten pagina kun je verschillende gezonde maaltijden vinden. Bij ieder recept staan de ingrediënten vermeld die je in de webshop kunt vinden. Je hoeft alleen nog de benodigde hoeveelheden aan te passen en dan kun je jouw bestelling plaatsen. Daarnaast kun je de bestelling zelf aanvullen met:
• Groente
• Fruit
• Kruiden 
• Sla
Aardappelen
Met de complete werkwijze op de recepten pagina kun je na ontvangst van jouw bestelling meteen aan de slag met lekkere en gezonde maaltijden.

Recepten Buffing Next Door

Verse recepten bestellen in Amsterdam

Worden verse recepten ook bezorgd in Amsterdam? Zonder dat je deze zelf hoeft te bedenken, of boodschappen hoeft te doen? Bij Buffing Next Door vind je elke maand een nieuw recept, waarvan je de verse ingrediënten direct in de webshop kunt bestellen. Wij bezorgen het hele jaar door gezonde producten bij jou thuis, zodat je gezond en lekker kunt koken. In Amsterdam, Vinkeveen, Abcoude, Hoofddorp, Amstelveen en omstreken geniet je van het gemak van een groentewinkel in de buurt, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Naast het bezorgen van verse recepten in Amsterdam, leveren wij ook groente en fruit. Je kunt jouw gezonde boodschappen samenstellen in de webshop, dan worden deze bij besteding vanaf €20,- gratis thuisbezorgd. Ook een online fruitmand versturen gaat gemakkelijk en snel, mét kwalitatieve fruitsoorten. Je hoeft niet meer eindeloos op zoek naar inspiratie voor een gezond recept, om vervolgens nog alle verse producten bij elkaar te vinden. Wij leveren met veel plezier 6 dagen per week verse recepten in Amsterdam en omstreken. 

De lekkerste recepten laat je bezorgen door Buffing Next Door

Kan ik online een maaltijd uitkiezen en een recept de volgende dag laten bezorgen? Dat kan, bij Buffing Next Door. Je vindt in onze webshop een ruime keuze aan producten zoals groente en fruit van de beste kwaliteit. Wij inspireren je graag met gezonde recepten, waarvan we de ingrediënten de volgende dag al bij je thuis bezorgen. Als online groentewinkel helpen we je om gezonde maaltijden samen te stellen, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Bekijk nu ons recepten overzicht en stel jouw weekmenu samen, dan krijg je de gezonde recepten thuisbezorgd in de buurt van Amsterdam en omstreken!

Vragen?

Tel: 0630393906
Mail: info@buffingnextdoor.nl